O străbunică din Scoţia va sări cu paraşuta pentru a ajuta copiii nevoiaşi din Jimbolia

bunicuta1

Joan Wells, din Scoţia, are 89 de ani şi vrea să vină în sprijinul familiilor nevoiaşe din Jimbolia. Ea va sări cu paraşuta, în 13 iunie, cu scopul strângerii de fonduri pentru cantina şi centrul de zi unde să aibă acces copiii proveniţi din familii defavorizate din Jimbolia.

Acolo, jimbolienii vor beneficia de o masă, vor avea acces la duş şi vor primi haine curate.

Străbunica din Scoţia va înfrunta această provocare cu scopul strângerii de fonduri. Joan s-a oferit voluntar şi de abia aşteaptă noua provocare din viaţa sa. Ea are trei copii, şase nepoţi şi patru strănepoţi.

Joan va împlini 90 de ani, în decembrie. 80 de copii din Jimbolia şi localităţi învecinate beneficiază de cele două centre ce le sunt destinate (unul pentru copiii din clasele I-IV, celălalt, pentru copiii din clasele V-VIII). Prin centrele Asociaţiei Blytwood Banat copiii au şansa să ducă o viaţă normală.

Centrul destinat copiilor din clasele V-VIII are un buget anual de 64-67 de mii de euro, iar cel pentru micuţii din clasele I-IV, un buget de 42 de mii de euro, bani proveniţi de la asociaţia din Scoţia, activităţile comerciale desfăşurate de fundaţie, o parte fonduri publice sau alte donaţii.

„Ambele centre au fost reabilitate şi modernizate şi vin, an de an, în sprijinul copiilor”, spune Adrian Popa, reprezentantul Blythswood.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns