O staţie RATT din centrul Timişoarei arată ca o adevărată cocină

Au spoit centrul oraşului, într-o manieră discutabilă cel puţin pe anumite porţiuni, dar au omis câteva lucruri esenţiale pentru locuitori. De pildă, refugiile pentru călători, ignorate de autorităţile locale din Timişoara.

Amplasată în buricul târgului, staţia RATT de lângă Spitalul militar arată mai degrabă ca una părăsită l.ngă un drum prăfuit de ţară, folosită pe post de WC public. Pe lângă aspectul inestetic – scrijelită, ruptă şi murdară, staţia respectivă a ajuns un focar de infecţie, fiind unul dintre locurile preferate de boschetari pentru a-şi satisface nevoile fiziologice.

Deşi, în repetate rânduri, primarul Nicolae Robu a ţinut să precizeze că este preocupat de bunăstarea celor care l-au pus în fruntea urbei, acţiunile sale dovedesc, de multe ori, contrariul. Cetăţenii care nu utilizează autoturismul personal şi Facebook-ul sunt ultima lui preocupare.

Din informaţiile primite, staţia respectivă ar fi fost dată în administrarea RATT, însă, ca de obicei atunci când sunt luaţi la întrebări, reprezentanţii regiei nu se sinchisesc să ofere răspunsuri la problemele care-i vizează.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “O staţie RATT din centrul Timişoarei arată ca o adevărată cocină

  1. Pe Robu nu il intereseaza binele comunitatii ci afacerile baguboase pentru oras si cetateni dar foarte profitabile pentru el personal. Te-a citit lumea d-l Robu nu esti bun de primar.

Lasă un răspuns