O școală generală din Timișoara va fi extinsă

scoala generala nr. 13

Proiectul nr. POR/GAL/2020/9/4/OS9.1/1 – „Construire clădire P+1E la Școala Gimnazială nr.13″ de pe str. Muzicescu nr.14 din Timișoara, în urma evaluării tehnice și financiare a GAL (Grupul de Acțiune Locală) Freidorf a obținut un punctaj de 80 de puncte și va intra în etapa de depunere a proiectelor pe aplicația MySMIS.

Clădirea propusă în regim P+1E şi P+Er în zona sălii de sport va avea dimensiunile în plan 36,55×16,05 metri şi suprafaţa construită desfăşurată de 895,98 mp cu două accese, unul pe latura dinspre est – ce va funcţiona ca acces principal şi unul pe latura de nord – acces secundar. Din punct de vedere funcţional, clădirea se împarte în două zone distincte: o zonă cu spaţii de învăţământ şi o zonă cu sală de sport şi spaţii adiacente acesteia.

Sunt propuse, la parter (484 mp), spații cu următoarele destinații: spaţiu tehnic, vestiar băieţi, grup sanitar băieţi, grup sanitar fete, vestiar fete, grup sanitar pentru persoane cu handicap, spaţiu profesor sport, hol, sală de sport cu suprafața utilă de 164,03 mp, casa scarii, trei săli de clasă, centrală detecţie incendiu; la etaj (296 mp) – tribună, hol, patru săli de clasă, grup sanitar băieţi, grup sanitar fete. În total, vor fi amenajate șapte noi săli de clasă. Valoarea totală  a proiectului se ridică la patru milioane de lei, fără TVA.

 

foto: timisoreni.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns