O româncă arestată în Austria a mărturisit că şi-a înjunghiat mortal soţul. Spune că a fost un accident (Video)

Sunday, May 28, 2023

O româncă arestată în Austria a mărturisit că şi-a înjunghiat mortal soţul. Spune că a fost un accident (Video)

cuplu
Petronela Mariana, o româncă de 30 de ani, a fost arestată în Austria şi transferată la închisoarea din Salzburg, fiind acuzată că şi-a ucis soţul, patronul celebrului restaurant „Lisa Alm”, din staţiunea Flahau.

Anul trecut, la restaurantul „Lisa Alm”, renumit pentru party-urile la care erau invitate tot felul de celebrităţi, a găzduit o mare petrecere.

Patronul localului, Erich, în vârstă de 57 de ani, se căsătorea cu Petronela, o româncă mai tânără cu 27 de ani decât el.

În urmă cu o săptămână, patronul austriac a fost găsit mort, cu un cuţit de bucătărie înfipt în piept, iar principalul suspect este chiar tânăra lui soţie, românca Petronela.

Deşi, în primă fază, anchetatorii au crezut că este vorba despre o sinucidere, medicul legist a exclus această variantă. Susţine că a fost vorba despre un act sângeros.

Imediat, procurorii austrieci şi-au îndreptat atenţia către româncă, mai ales că martori au spus că cei doi avuseseră un scandal nu cu mult timp înainte ca austriacul să fie găsit fără suflare.

Românca spune că omorul a fost un accident

Imediat după ce soţul ei a fost descoperit mort, tânăra de 30 de ani s-a retras la o prietenă, aproape de frontiera cu Germania, scrie oe24.at.

Când, însă, a aflat că pe numele ei a fost emis un mandat internaţional de arestare, femeia s-a predat poliţiei.

În timpul audierilor, Petronela a declarat că, într-adevăr, s-a certat cu soţul ei, şi, din întâmplare, avea în mână un cuţit, pentru că tocmai pregătise o gustare.

Tot ce a urmat, spune femeia, a fost un accident.

Anchetatorii nu cred o iotă din explicaţiile româncei, ci spun că femeia, fostă chelneriţă, a comis crima cu sânge rece. Drept urmare, Petronela Mariana T. a fost arestată preventiv şi transferată la închisoarea din Salzburg.

observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “O româncă arestată în Austria a mărturisit că şi-a înjunghiat mortal soţul. Spune că a fost un accident (Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Renasterea Banateana