O româncă a luat cea mai mare notă din Madrid la Evaluarea Națională din Spania

alexia muresan

Alexia Mureşan, care studiază în Valdemoro, a obţinut cea mai mare notă la examenul de Evaluare Naţională din Madrid şi una dintre cele mai mari note din Spania. Eleva a obţinut un punctaj de 13,95 din maximul de 14.

„Performanțele românilor din Spania rămân permanent în atenția misiunii noastre diplomatice și ne bucură, de fiecare dată când aflăm despre acestea, să le aducem în atenția comunității românești, fiind adevărate motive de mândrie.

Astăzi, Alexia Mureșan, elevă din Valdemoro care a obținut la examenul de evaluare națională cea mai mare notă din această parte a Comunității Madrid și una dintre cele mai mari note din Spania – 13,95 din 14 – a fost primită, alături de părinți și sora sa, la sediul misiunii noastre diplomatice, unde a fost felicitată pentru frumoasa sa performanță de ambasadorul României, doamna Gabriela Dancău.

În cadrul discuției purtate, ne-a povestit despre efortul depus de mică pentru a atinge această performanță, despre pasiunile ei – voleiul, înotul, acțiunile de voluntariat, dar și despre sprijinul și grija de care a beneficiat permanent din partea familiei sale. Alexia dorește să urmeze studii în domeniul economiei și relațiilor internaționale la o prestigioasă instituție academică spaniolă, dar ia în calcul să-și folosească experiența și cunoștințele pe care le va dobândi în perioada studiilor universitare într-o carieră de succes în România.
Felicitări, Alexia!, a transmis Ambasada României în Spania, într-o postare pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Grecia și mai multe țări trec din zona verde în cea galbenă a statelor cu risc epidemiologic. Spania a intrat în zona roșie

Eleva a fost primită alături de părinţii şi sora sa la sediul ambasadei unde a fost felicitată pentru frumoasa sa performanță de ambasadorul României, Gabriela Dancău.

Alexia îşi doreşte să îşi continue studiile la o prestigioasă instituţie academică din Spania, urmând cursuri în domeniul economiei şi relaţiilor internaţionale. Totuşi, eleva ia în calcul să îşi folosească experienţa şi cunoştinţele dobândite în perioada studiilor universitare în dezvoltarea unei cariere de succes acasă, în România.

Foto: Ambasada României în Spania


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O româncă a luat cea mai mare notă din Madrid la Evaluarea Națională din Spania

Lasă un răspuns