O primărie timișeană oficiază cununii şi în natură. Miresele sunt fascinate. Anul trecut, 25 de cupluri au spus „Da!”

Noile tendințe în materie de organizare a unor evenimente deosebite în familie includ plasarea acestora în aer liber. Adierea vântului, posibilitatea participării mai multor invitați, un decor mai puțin protocolar, toate fac ca o ceremonie de cununie să fie specială dacă este realizată în natură.

Mai mult, tinerii însurăței consideră că acest lucru aduce un plus de speranță că vor avea o ”casă de piatră”, iar indiferent de vicisitudinile ce vor urma, sămânța dragostei inițiale va renaște periodic. Este motivul pentru care o primărie timișeană care s-a remarcat de-a lungul timpului pentru proiectele îndrăznețe pe care le-a realizat trage tare în această perioadă pentru a crea decorul perfect pentru cei care vor să-și unească destinele.

”În curtea interioară am realizat un foișor și o fântână, pentru că intenționăm ca pe perioada verii, cununiile civile să fie oficializate în natură. În fiecare an avem multe nunți, iar majoritatea aleg să se căsătorească în sezonul cald”, a precizat Gheorghe Nastor, primarul comunei Gottlob, localitate unde numai anul trecut circa 25 de cupluri au spus da în fața ofițerului de stare civilă.

Nunta este primul și unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui cuplu. Pentru ca totul să fie perfect, pregătirile încep de multe ori cu un an înaintea marelui moment.

Fascinate de oportunitatea oferită, majoritatea mireselor aleg ca viitoarea nuntă să aibă loc în aer liber, alegând în acest sens perioada iunie-octombrie, când în zona de vest a țării starea vremii permite acest lucru, perioadele de precipitații fiind mai reduse.

1 Comments
Wedsale 01/06/2017
Nici mie nu mi se pareo idee rea o nunta in natura! Ce poate fi mai frumos decat sa fi mai aproape de Dumnezeu :)