O primărie din vestul țării va plăti peste 1,4 milioane de lei pentru reclamă pe avioane

Oradea, nominalizată la cea mai bună destinație europeană turistică în anul 2022

Primăria Oradea va aloca 1,44 milioane de lei pentru reclamă pe avioane. Aceasta în contextul scăderii numărului de pasageri pe cursele internaționale din Oradea și după ce Ryanair a suspendat pentru o lună cursa spre Bologna, transmite Rador.

CITEȘTE ȘI: Doar 12% din suprafața județului Timiș este împădurită. Subprefectul face apel la primari să găsească terenuri care pot fi împădurite – Renaşterea bănăţeană (renasterea.ro)

Astfel, două avioane vor fi decorate cu materiale de promovare turistică a municipiului Oradea pe baza unui contract de publicitate licitat în octombrie 2021 și valabil pe o perioadă de 13 luni. Una dintre condițiile contractului este ca cel puțin 411.720 de pasageri să aibă contact direct cu materialele de promovare.

În prezent, municipalitatea orădeană plătește companiei Ryanair 800 de mii de euro, ajutor de stat, pentru a menține cursele internaționale de la Oradea, pentru un an. Banii au fost alocați din fondurile Agenției pentru Promovarea Turistică din Oradea și Regiune.

Sursa foto: Primăria Oradea / Facebook

g4media


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns