O petrecere din Timiș s-a terminat cu amenzi. Alte sancțiuni au fost date pentru nepurtarea măștii și încălcarea restricțiilor de circulație

Un polițist băut și drogat a furat o mașină

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au continuat controalele pentru a vedea dacă se respectă restricțiile în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

CITEȘTE ȘI: „Blackout” în Europa! Pană de curent uriașă: ce măsuri se iau pentru o criză iminentă

 La cea mai recentă acțiune de acest fel au participat 279 de forţe de ordine, fiind verificate 164 de societăți comerciale, precum şi 128 de mijloace de transport persoane, dintre care 35 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 149 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 52.000 de lei, dintre acestea, 136 de sancțiuni, în valoare de 37.500 de lei, fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 3 sancțiuni, în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

De asemenea, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.000 de lei, pentru participarea la o petrecere privată, în localitatea Beba. La petrecere nu au fost multe persoane, deoarece aceasta a fost întreruptă de către polițiști chiar în momentul începerii.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns