O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, în urma unui accident

accident 31

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, duminică, după ce trei maşini s-au ciocnit pe Drumul Naţional 1, între localităţile sibiene Porumbacu de Jos şi Slimnic. Impactul dintre cele trei maşini a avut loc după o depăşire neregulamentară.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat că în urma impactului dintre trei vehicule, unul dintre şoferi a murit.

”Din primele cercetări, se pare că accidentul a avut loc din cauza unei depăşiri neregulamentare. Accidentul s-a produs între trei vehicule, iar unul dintre şoferii nevinovaţi a decedat”, a declarat Welter.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu a adăugat că pentru şoferul vinovat a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD pentru a-l duce la cel mai apropiat spital.

La rândul său, Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, a declarat că mai multe echipaje de Ambulanţă şi SMURD intervin pentru acordarea primului ajutor pentru patru răniţi şi pentru a-i extrage din maşini pe cei care au avut nevoie de descarcerare.

Sursa: mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *