O parte dintre elevii timișeni ar putea susține Bacalaureatul și Evaluarea Națională la Universitatea de Vest

Inspectoratul Şcolar Timiş va accepta oferta Universităţii de Vest, dacă spaţiile şcolilor din Timişoara se vor dovedi insuficiente pentru derularea examenelor naţionale.

O parte din elevi ar putea fi testaţi la UVT, spune şeful Inspectoratului Școlar Timiș, Marin Popescu.

“Vom face un inventar al spațiilor la nivelul unităților de învățământ din Timișoara și, în măsura în care, avem nevoie, cu siguranță ne vom îndrepta spre Universitatea de Vest. Disponibilitatea spațiului este foarte importantă pentru noi și chiar mulțumesc Universității de Vest pentru sprijin și pentru inițiativă”, spune Marin Popescu.

Un răspuns final va fi comunicat după evaluarea spaţiilor din şcoli.

Universitatea de Vest Timişoara a anunțat că la dispoziţia Inspectoratului Şcolar spaţii pentru a creşte capacitatea de organizare la examenele de Bacalaureat şi Evaluare Naţională. Rectorul UVT, Marilen Pirtea, având în vedere decizia de organizare a examenelor în spații cu cel mult zece elevi, universitatea poate oferi o extindere a spaţiilor şcolare, pentru ca desfăşurarea probelor din cadrul acestor examinări naţionale să fie ireproşabilă.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O parte dintre elevii timișeni ar putea susține Bacalaureatul și Evaluarea Națională la Universitatea de Vest

  1. Poate cel mai bine este sa se organizeze examenul online , le da întrebările la elevi si ei trimit raspunsurile după,ce le rezolva , poate asa urca si procentul de promovare la bacalaureat , ca sa aiba si clienti fabricile de diplome , ca studenți e cam prea mult spus , cu puține excepții.

Lasă un răspuns