O nouă sesiune de plantare. 3000 de puieți de salcâm vor pune pe harta timișeană o nouă oază verde

O nouă sesiune de plantare. 3000 de puieți de salcâm vor pune pe harta timișeană o nouă oază verde

O nouă sesiune de plantare. 3000 de puieți de salcâm vor pune pe harta timișeană o nouă oază verde.

Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 10, Asociația Verde de Banat și îi invită pe toți cei care iubesc natura, la o nouă sesiune de plantare, în comuna Jebel, județul Timiș. La ieșirea din localitate, înspre direcția Voiteg, cu sprijinul autorităților locale, vor prinde rădăcini 3000 de puieți de salcâm, care vor pune pe harta timișeană o nouă oază verde.

CITEȘTE ȘI: Primele imagini video cu incendiul de proporții de lângă Timișoara

”Aprilie este luna pădurii și cel mai frumos mod de a o sărbători este de a crea, împreună cu comunitățile locale, noi zone împădurite, care vor aduce natura mai aproape de fiecare dintre noi.

Prin acțiunile noastre, pe lângă efectul lor benefic direct asupra calității vieții, dorim să transmitem și un mesaj educativ, pentru ca oamenii de toate vârstele să conștientizeze importanța unui mediu curat și protejat, prin implicarea fiecăruia dintre noi. spune Iosif Martinescu, președintele Asociației Verde de Banat.

La acțiunea de plantare vor participa, pe lângă voluntarii asociației, locuitori ai comunei, elevii Școlii gimnaziale Jebel precum și elevi ai Școlii de programare Logischool Timișoara.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, toți cei interesați pot lua legătura cu organizatorii la numerele de telefon 0728961929, 0759034915 sau prin e-mail, la [email protected]

foto: StiriAgricole

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns