O nouă promovare a Capitalei Culturale Europene 2021

Cea de-a doua ediţie, revizuită, a revistei „Timişoara, pol al turismului cultural bănăţean”, parte din agenda culturală a proiectului din anul 2021, când Timişoara va fi Capitală Culturală Europeană, a fost lansată recent Clinicile Medici’s din oraşul de pe Bega.

Prezentul număr al publicaţiei, o producţie a Uniunii Europene Banat din România, cuprinde referiri la istoria arhitecturală a părţii de vest a ţării.

În prezenţa coordonatorului proiectului, conf. dr. Lia Lucia Epure, a fost citit mesajul preşedintelui Clubului Rotary Timişoara, Sabin Ciontea, în care s-a remarcat faptul că această organizaţie s-a implicat întotdeauna în acţiunile Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021.

Amfitrionul evenimentului, Adrian Bădescu, fondatorul Clinicilor Medici’s, a remarcat faptul că astfel de iniţiative de promovare a Timişoarei 2021 ar trebui să fie mai numeroase, iar directorul Departamentului de comunicare al Asociaţiei Timişoara 2021, Daniel Cozac, a subliniat sprijinul Clubului Rotary Timişoara ca membru fondator în acest proiect.

„Cred că proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 este o constelaţie de programe şi idei din care face parte multă lume, oameni care au contribuit cu legi, pentru implementarea acestor proiecte culturale, artistice, de patrimoniu. Cred că Timişoara 2021 este fiecare dintre noi, cei care facem ceva pentru acest oraş, aşa cum este şi cazul proiectului, al revistei care astfel devine Timişoara 2021. Este un proiect care-i aparţine Liei Lucia Epure prin Uniunea Europeană Banat din România. Cred că este un exemplu despre modul în care idei şi proiecte se pot asocia pentru TM 2021. Vă doresc să fiţi Timişoara 2021, în cea mai bună variantă în care puteţi!”, a apreciat Daniel Cozac.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns