O nouă profesie: antrenorul de primari!

robu nicolae 21

Piaţa muncii din România este într-o continuă evoluţie. Pregătirea electorală nu putea face abstracţie de la noutăţile care apar în nomenclatorul profesiilor, fapt pentru care intrarea în anul electoral 2016 aduce o nouă meserie: antrenorul de primari!

Inovaţia aparţine PNL Timiş, care doreşte să-şi sporească zestrea de edili din judeţ. Momentan, liberalii au 38 de primari, care vor avea sarcina să-i pregătească pe candidaţii din localităţile necontrolate de PNL.

Aceştia din urmă vor intra într-un program de „training”, în care vor lua cunoştinţe despre adminsitraţie, legislaţie, comunicare, ţinută şi alte aspecte pe care trebuie să le stăpânească un candidat redutabil.

„Traineri” vor fi primarii în funcţie, care vor presta benevol, antrenamentele fiind considerate sarcină de partid.

Competiţia internă a candidaţilor PNL este aproape de finalizare, mai existând doar 20 de localităţi în care nu s-au încheiat sondajele care vor stabili notoritetatea şi şansele fiecăruia.

Îmbucurător pentru liberali este că în bătălia preelectorală s-au înscris mulţi tineri, care, conform noii reguli, vor intra într-un „cantonament” de care vor răspunde 38 de antrenori de primari.

Există şi un „selecţioner unic”, evident primarul Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “O nouă profesie: antrenorul de primari!

Lasă un răspuns