O nouă investiţie industrială la Sânnicolau Mare

La Sânnicolau Mare, important centru industrial din judeţul Timiş, e loc şi pentru alte investiţii noi, deşi sunt deja probleme cu asigurarea forţei de muncă.

Astfel, în oraşul cel mai vestic al Banatului se va construi o nouă fabrică, profilată pe şlefuirea de matriţe. Aceasta va crea, într-o primă etapă, circa 100 de locuri de muncă.

Vechiul consiliu local urma, înainte ca noul deliberativ local rezultat din alegeri să se constituie, să se întrunească într-o şedinţă extraordinară pentru a aproba planul urbanistic de zonă (PUZ), pentru ca investitorul să nu piardă timp şi să obţină cât mai repede aprobările necesare şi autorizaţia de construire. Este de menţionat că societatea care va realiza obiectivul industrial are deja un punct de lucru în Sânnicolau Mare şi o echipă cu un număr de angajaţi.

Dănuţ Groza, primarul oraşului, a declarat că şi în continuare edilii locali vor acorda întregul sprijin investitorilor care aleg să investească aici.

Această atitudine deschisă faţă de investiţii, a motivat edilul, „este benefică, pentru că creează concurenţă pe piaţa muncii, ceea ce determină obţinerea de către angajaţi a unor salarii mai mari şi a unor condiţii mai bune de muncă, iar pe de alta aduce noi venituri din taxe şi impozite la primărie”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.