O nouă întrunire în cadrul proiectului Café 21

Timisoara 11

„Tradiție și schimbare” este tema unei noi întruniri din cadrul proiectului Café 21 la care Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană îi aşteaptă pe timişoreni.

Organizaţia reia, astfel, seria dezbaterilor publice purtate în jurul unor subiecte de importanță și actualitate europeană, în care cetățenii Timișoarei se pot alătura și pot participa activ la discuții pe diferite teme care privesc orașul, într-un spațiu neconvențional și relaxant.

Primul eveniment de anul acesta, axat pe tema tradiţiei şi schimbării, va avea loc marţi, 6 martie, între orele 19 şi 22, la Zaï Après Café, str. Florimund Mercy nr. 5.

În calitate de invitați vor lua parte Balázs Weyer, director de program la Bartók Radio și redactor-șef la revista „Forum Ungaria”, și Horea Silviu Crișovan, muzician.

Pauzele vor fi pigmentate de muzica formației Lucian Nagy & Ivan Aleksijević. Ulterioarele întruniri care vor avea loc de-a lungul acestui an, în organizarea Asociației Timișoara – Capitală Culturală, în cadrul seriei Café 21, vor avea următoarele teme de discuție: A fi și a aparține; Noi și ceilalți; Locuri și oameni; Hrană și comunitate; Orașul și apa; Ritual și religie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns