O nouă înfăţişare a Pieţei „Badea Cârţan”

piata badea cartan 1

Piaţa „Badea Cârţan” va intra într-un proces de modernizare, menit să-i schimbe atât aspectul, cât şi gradul de confort al comercianţilor şi clienţilor.

În acest moment, piaţa nu are pereţi exteriori, fapt care o face neispititoare în timpul iernii. Comercianţii se plâng că e frig, că suflă vântul şi că nu reuşesc să aibă vânzări pe măsura condiţiilor îndurate.

De aceea, administraţia pieţelor timişorene a decis să închidă lateral obiectivul din Badea Cârţan şi să coboare acoperişul la 6,2 metri înălţime, de la opt metri, cum este acum, pentru a se putea menţine căldura.

Necazul este însă altul: nu s-au putut finaliza procedurile de licitaţie, întrucât nici una dintre cele cinci firme înscrise nu a respectat condiţiile impuse.

Licitaţia se va repeta, sperându-se ca în primăvară să fie demarate lucrările. Valoarea investiţiei se ridica la 270.000 de euro.

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “O nouă înfăţişare a Pieţei „Badea Cârţan”

  1. Modernizari fara numar doar pentru a toca banii publici! Din start a fost un proiect idiot, cupola care initial a fost proiectata cu sectiuni separate astfel incat intre tronsoane ploua cu galatea! Astia sunt marii arhitectii platiti de inginerul constructor ex-primarul Ciuhandu. Acum prin modificari fara numar incercam sa invelim rahatul in celofan si sa-l vindem ca produs de lux!

  2. De ce avem nevoie de piețe iarna? Ce culeg țăranii iarna ca să aibe nevoie de piață? Dacă vara măcar există prezumția că produsele sunt culese local și scoase la vânzare, iarna 95% din marfa vândută este de import iar vânzătorii nu sunt nimic altceva decât niște evazioniști.

  3. Cand producatori autentici veneau si din gugulanime sa-aii vanda produsele muncii lor piata se numea „Piata de fan”. Atunci merele , lubenitele , slanina si sunca de mangalita aduse de tarani, untuj de casa -butterui) sau laptele svaboaicelor de la Giarmata erau excelente.
    Fara indoiala ca se impun modernizari in Badea Cartan dar si un control mai sever privind calitatea marfurilor ,multi dintre vanzatorii actuali -facand specula cu produse de contrabanda sau translafand marfuri din Balea in Fabric .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *