O nouă etapă a campaniei de dezinsecție și deratizare la Timișoara

O nouă acţiune de dezinsecţie la Timişoara

O nouă etapă a campaniei de dezinsecție și deratizare la Timișoara

O nouă campanie de combatere a tânțarilor și rozătoarelor este programată la Timișoara în perioada 17 – 30 iunie.

Lucrările de dezinsecţie terestră se desfăşoară la începutul intervalului între orele 21,00-6,00, urmate în perioada imediat următoare de lucrările de dezinsecţie aeriană între orele 6,00-10,00 şi 17,00-21,00.

CITEȘTE ȘI: Un dom de căldură extremă se dezvoltă peste Europa, în această săptămână. Sunt anunțate temperaturi resimțite care pot atinge și 50 de grade Celsius

Prestatorul autorizat pentru efectuarea acestor lucrări este societatea Coral Impex SRL, prin contractul subsecvent nr. 46 din 10.05.2022 privind Servicii de salubrizare – activităţi de deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie în municipiul Timişoara.

”Rugăm cetățenii să procedeze la salubrizarea și igienizarea spațiilor proprii de depozitare a deșeurilor menajere, interioare și exterioare clădirilor. Atragem atenția timișorenilor asupra faptului că sunt interzise golirea, deteriorarea sau sustragerea staţiilor destinate plasării momelilor, amplasate de către operatorul serviciilor de deratizare pe domeniul public”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “O nouă etapă a campaniei de dezinsecție și deratizare la Timișoara

  1. Nu se poate un oras intreg sa nu poata sa doarma de la 6. Cum sa se faca asa devreme. Nu e normal!!!!!!!!!!! Toti inclusiv eu pe care ii cunosc suntem disperati ca nu putem sa ne mai odihnim!!!!! MACAR publicati un program in care sa spuneti exact in ce zile vine avionul sa inchidem geamurile. In orice caz la ora 6 e sub orice limita umana!!!!!!!!!

  2. Ce prost eram cannd credeam ca stau linistit in vacanta si ca pot sa dorm dar trebuie sa ma trezesc MAI DEVREME ca la scoala multumesc frumos primaria timisoara se vede ca va pasa de cetateni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *