O nouă cadenţă de lucru la CJT

cjt 5

Sorin Grindeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, doreşte să imprime o altă manieră de lucru în instituţie.

Concret, Grindeanu vrea o altă cadenţă, una adecvată timpurilor actuale, în care fiecare angajat să fie responsabilizat.

„Am remarcat că mulţi îşi păzesc ograda proprie, încercând să paseze responsabilităţile în altă parte. Fireşte că nu e o atitudine care să mă mulţumească şi de aceea doresc să imprim un alt ritm de lucru.

Noua organigramă va veni tocmai în susţinerea unui mod de lucru mai performant. Nu am faţă de nimeni nici un fel de imagine predefinită, dar aştept o altă atitudine. Se pare că unii au înţeles acest lucru, iar alţii, din păcate, nu vor să priceapă că e nevoie de un alt ritm, de o altă cadenţă „, a declarat preşdintele CJT.

Apar direcţii noi

grindeanu 2Schimbarea de organigramă a fost trimisă la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi, după ce va fi obţinut avizul necesar, va intra în şedinţa de plen a consiliului. În principiu, vor dispărea două structuri care acum au personalitate juridică, Direcţia de Drumuri şi Adetim.

Acestea se vor regăsi în aparatul propriu al CJT şi vor fi înfiinţate două direcţii noi, una tehnică şi una de dezvoltare. De asemenea, va apărea o direcţie de organizare şi control, astfel încât tot ceea ce ţine de circuitul documentelor să fie gestionat simplu şi modern.

Proiecte în lucru

Săptămâna viitoare, în baza rectificării bugetare, va fi aprobată suma necesară pentru lărigirea pe patru benzi de autostradă de la Giarmata până la centură.

În prima fază, se vor aproba indicatorii tehnico-economici. Noul proiect ar însemna o nouă descărcare de pe autostradă pentru Timişoara, care, alături, de proiectul CNADR pentru zona Sânandrei, va face legătura direct între autostradă şi Timişoara.

În acelaşi timp, se va realiza o lărgire pe patru benzi înspre Moşniţa Nouă. Un alt proiect în derulare vizează parcarea CJT de lângă Hotelul Timişoara, despre care Sorin Grindeanu spune că nu este folosită la capacitate maximă. În acest sens, există în lucru un studiu pentru realizarea unei parcări supraterane, care să poată deservi întreaga zonă centrală a Timişoarei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O nouă cadenţă de lucru la CJT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *