O mare piață din vestul țării își schimbă înfățișarea

O mare piață din vestul țării își schimbă înfățișarea

Piața din Lovrin urmează să intre în etapa a doua a reabilitării, care se estimează că va dura un an. Studiul de fezabilitate a fost finalizat, mai fiind de soluționat anumite clarificări solicitate de Compania Națională de Investiții (CNI), cu ajutorul căreia se realizează lucrările.

Acestea presupun refacerea spațiilor comerciale (cu schimbarea tarabelor), precum și realizarea unui acoperiș, care va modifica radical înfățișarea acestui brand al județului Timiș.

CITEŞTE ŞI: O femeie din Odesa a fugit din calea războiului alături de 25 de căței. Doar 5 erau ai ei, pe restul îi adăpostea

”Piața din Lovrin are o tradiție care trebuie menținută, așa că modernizarea ei se impune în mod obligatoriu, pentru a fi în conformitate cu standardele europene. Să nu uităm că vorbim de un obiectiv foarte cunoscut, unde vin persoane din mai multe zone, chiar și din afara țării, iar cerințele încep să fie tot mai ridicate. Sunt convins că, după finalizarea lucrărilor, vom putea fi mândri de cum arată piața din Lovrin”, spune primarul Marius Vasile Graur.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *