VIDEO! O mare gură de oxigen pentru alb-violeţi >> Pandurii Târgu Jiu – ACS Poli Timişoara 1-3 (1-0)

ACS Poli Timişoara a pus capăt seriei de foc cu o victorie extrem de importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Obosiţi din cauza programului încărcat şi lipsiţi de aportul unor colegi accidentaţi, băieţii lui Ionuţ Popa au strâns din dinţi, au făcut din nou risipă de efort şi s-au impus cu scorul de 3-1 (0-1), vineri, la Drobeta Turnu Severin, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu.

Gazdele au deschis scorul prin Hlistei, care a scuturat plasa lui Straton cu un şut de la 18 metri, după o pasă superbă primită din tuşă de la Buşu (min. 25).

Apoi, Bărbuţ a scos un penalty pe care l-a ratat Drăghici, atacantul polist trimiţând mingea peste poartă (min. 30).

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în urma eliminării lui Samson (min. 48), iar jocul a curs, de acolo, în favoarea bănăţenilor, care au găsit drumul spre gol prin Henrique (min. 70 – şut din careu) şi Bărbuţ (min. 72 – scăpat pe contraatac, pasa, la limita ofsaidului, venind de la Soljici), de fiecare dată cu largul concurs al portarului Stanca.

Până la final, Pandurii a mai pierdut doi jucători. Sârghi a fost scos cu ambulanţa de pe teren în urma unei ciocniri cu un coleg, moment în care Flavius Stoican nu mai avea schimbări la dispoziţie (min. 78), iar Ene a văzut şi el roşu în faţa ochilor pentru un fault comis ca ultim apărător asupra lui Popovici (min. 84).

ACS Poli a mai punctat o dată, prin Cânu, cu capul, după ce tot el a lovit anterior transversala, la primul corner al întâlnirii, bătut excelent de Bărbuţ (min. 86).

Popovici şi Henrique au fost aproape de un nou gol în cele şapte minute de prelungire dictate de „centralul” Sebastian Colţescu.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca – Samson, Ene, Fl. Ilie, Buşu – Cioinac, Păcurar – Hlistei (Hamed ’69), Surugiu (Sârghi ’62), Firţulescu – Negruţ (Negoiţă ’51). Antrenor: Flavius Stoican.

ACS Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Scutaru, Cânu, Novak (Henrique ’56) – Artean, Soljici – Bărbuţ, Popovici, Mailat – Drăghici (Neagu ’34, Bârnoi ’87). Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: Firţulescu ‘4, Samson ’40, Samson ’48, Fl. Ilie ’48, Buşu ’53 / Henrique ’59, Soljici ’80, Mailat ’90, Cânu ’90. Cartonaşe roşii: Samson ’48, Ene ’84.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns