O manelistă angajată și promovată ilegal a devenit de neînlocuit în Primăria Timișoara

Preluat și de alte site-uri, subiectul prezentat în exclusivitate de “Renașterea bănățeană” – reinstalarea Patriciei Chelbu-Goje în funcția de director al Serviciului Public Creșe la câteva zile după demiterea acesteia de către primar, în direct, pentru afrontul pe care i l-a adus acestuia – a generat și o explicație din partea lui Nicolae Robu. Mai bine zis, o tentativă de explicație oferită site-ului www.adevarul.ro:

“După ce am demis-o pe doamna Patricia Chelbu, m-am văzut nevoit să o repun în funcție, printr-un demers oficial, transparent, nicidecum altfel, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru că doar ea putea semna în timp util documente fără de care creșele n-ar fi putut intra funcționa, ar fi intrat în blocaj. Deci, la ora actuală, doamna Chelbu nu mai este de mult directoare la Creșe. Între timp, a fost directoare, tot pentru 30 de zile, doamna Gabriela Crăciun, iar la ora actuală directoare este, pentru 120 de zile, începând din 6.07.2019, doamna Simona Munteanu”.

Unicatul din Primăria Timișoara

Așadar, Nicolae Robu încearcă să convingă timișorenii că o tânără angajată ilegal și pusă director interimar tot prin încălcarea legii era unica persoană din primărie care putea să conducă în acea perioadă Serviciul Public Creșe! Ar fi comic, dacă n-ar fi tragic. Dacă după demiterea doamnei Chelbu-Goje în plină conferință de presă, primarul ar fi desemnat alt director interimar, acesta din urmă ar fi putut semna exact aceleași documente “fără de care creșele n-ar fi putut funcționa”.

Dar nu, domnul Robu n-a făcut asta, a așteptat două săptămâni ca să se liniștească apele, apoi a întocmit acel referat în care, ce să vezi, “descoperă” că postul de director al creșelor e vacant, și o reinstalează pe Patricia Chelbu-Goje în funcția de conducere pentru 30 de zile.

Domnul primar susține că demersul său a fost “oficial, transparent, nicidecum altfel”, vis a vis de afirmația noastră că ar fi numit-o din nou șefă pe doamna respectivă pe ascuns. Păi în comparație cu teatrul pe care l-a jucat în conferința de presă din 12 martie, când a făcut pe durul și intransigentul, dând-o afară în direct din funcția de conducere pe Patricia Chelbu-Goje, numai transparentă nu poate fi numită decizia de reinstalare a acesteia pe postul de director interimar.

Nicolae Robu putea anunța public, tot într-o conferință de presă sau pe canalul său favorit de comunicare, pagina de Facebook, că a decis să o repună în funcție pe Patricia Chelbu-Goje și să-și explice demersul, dar probabil îi cerem prea mult distinsului nostru primar…

Și încă un detaliu care spune multe despre “verticalitatea” edilului-șef: Nicolae Robu a demis-o pe Patricia Chelbu-Goje pentru că nu și-a depus CV-ul pe site-ul primăriei, dar a repus-o apoi în funcție deși motivul demiterii nu dispăruse! CV-ul Patriciei Chelbu-Goje nu s-a aflat nici o secundă nici pe site-ul www.primariatm.ro, nici pe www.cresetm.ro!

Una pe site-ul primăriei, alta în realitate

Mai aflăm din explicațiile furnizate colegilor de la www.adevarul.ro că, după un alt interimat, de 30 de zile, în funcția de director al Serviciului Public Creșe, asigurat de Gabriela Crăciun (directoare a uneia dintre creșe), de o lună și jumătate șefia acestui serviciu a fost preluată de o altă directoare de creșă, Simona Munteanu.

Așa o fi, nu putem decât să-l credem pe cuvânt pe domnul primar, fiindcă, dacă luăm de bune informațiile prezentate pe www.primariatm.ro, șefa Serviciului Public Creșe este, în continuare, Gabriela Crăciun. Din 6 iulie până astăzi, nimeni nu a actualizat datele de pe site-ul primăriei și n-a postat nici până la ora actuală CV-ul Simonei Munteanu.

O mostră de „transparență”: CV-ul noii șefe a Serviciului Public Creșe Timișoara, Simona Munteanu

Totuși, un CV al acesteia, întocmit în bătaie de joc, cu doar două mențiuni, poate fi găsit pe www.cresetm.ro și îl publicăm și noi. Este încă o mostră din “transparența” clamată cu atâta patos de Nicolae Robu…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.