O lună grea pentru Leii din Banat: șase meciuri și aproape 5.000 de kilometri de parcurs

O lună grea pentru Leii din Banat: șase meciuri și aproape 5.000 de kilometri de parcurs

O lună grea pentru Leii din Banat: șase meciuri și aproape 5.000 de kilometri de parcurs

SCM OHMA Timișoara joacă miercuri (2 martie), la ora 18,00, în deplasare cu CSM Petrolul Ploiești, în Liga Națională de baschet. Este primul meci dintre cele șase pe care echipa alb-violetă le va susține în luna martie, patru urmând a avea loc în deplasare.

Întâlnirea contează pentru etapa a XXI-a și se joacă în aceeași sală în care, la mijlocul săptămânii trecute, antrenorul nostru, Dragan Petricevic, conducea naționala României la victorie împotriva Albaniei, în precalificările la Euro 2025 (101-84).

„Chiar dacă se spune că niciun meci nu seamănă cu altul, iată că declarațiile din acest sezon vor semăna. Înaintea fiecărui meci va trebui să repet că ne așteaptă o partidă dificilă, disputată și la care vom fi nevoiți să ne prezentăm la parametri maximi. Voi repeta aceste cuvinte, pentru că aceasta este realitatea. Știți bine cum se prezintă campionatul: nu există jocuri câștigate dinainte sau meciuri în care să nu fii conectat din toate punctele de vedere. Nici măcar dacă te prezinți la 80% din potențial, nu este suficient ca să-ți confere o anumită siguranță”, a afirmat antrenorul Dragan Petricevic.

Meciul din tur, disputat la 29 octombrie, la Timișoara, s-a încheiat cu victoria alb-violeților, 95-72.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *