O localitate din Timiş are toate străzile asfaltate

lovrin

În materie de infrastructură, o localitatea din Timiş este foarte aproape să găsească drumul care duce în Europa. La ora actuală are până și cea mai laterală străduță asfaltată, așa că mașinile pot ajunge în orice punct din localitate fără a avea nevoie de… galoși. E adevărat că mai e de lucru la trotuare, dar și acestea se vor realiza în perioada care urmează.

Și în materie de utilități, respectiv apă și canalizare, lucrurile stau bine la Lovrin, mai ales prin perspectiva lor de evoluție. În acazul alimentării cu apă potabilă a mai rămas de reabilitat doar un kilometru de conducte, dar mai e de lucru la noua uzină de apă care captează resursa din foraje noi și, înainte de a pune la dispoziția consumatorilor, o tratează.

Lucrările la apă, ca și cele la canalizare sunt pe mâini bune, adică în sarcina Aquatim, operatorul regional. Dacă ne referim la canalizare, atunci trebuie spus că există din alte vremuri o rețea de 2,5 kilometri.

Dacă punem în prelungire și vestea bună că Lovrinul a fost prins în masterplanul de extinderi a rețelelor și că investiția este programată să demareze în 2017, am demonstrat afirmația de la început, aceea că această importantă comună timișeană e pe cale să devină europeană dacă ne referim la utilități și la accesul rutier.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “O localitate din Timiş are toate străzile asfaltate

  1. Bravo, zic si eu. Daca vom continua tot asa, nu va mai dursa mult (hai sa zicem max. 100 de ani) si vom fi la inaltimea celorlalte tari europene. Intre timp cam stie toata lumea ca in tari ca Austria, Germania etc… pana si drumurile de camp sunt asfaltate, si asta dintotdeauna, asa ca daca noi acum ne batem in piept ce grozavi suntem… sa ma iertati… Strazi asfaltate sunt o normalitate in lumea aceasta – ma refer la lumea civilizata, nu la tari din Africa sau din Vietnam sau Cambodgia.

  2. nu doar Lovrinul. Si Parta are asfalt peste tot pana la islaz , are gaz si apa, o clinica non stop si o gradinita noua cu program prelungit . Sunt sigura ca mai exista si alte comune la fel . Deci mai documentati – va 🙂

Lasă un răspuns