O localitate din apropierea Timişoarei cunoaște o dezvoltare spectaculoasă

sanrezident

Comuna Sânandrei se numără printre unitățile teritoriale limitrofe municipului Timișoara cu o dezvoltare spectaculoasă, atât din punct de vedere industrial, cât și rezidențial.

Dacă în primul domeniu numai ce s-a anunțat o foarte mare investiție germană, în valoare de 120 de milioane de euro, într-o fabrică de soluții perfuzabile, nici cel de-al doilea nu este mai prejos, regăsindu-și cadența din vremurile bune, cele de dinaintea crizei economice.

Conform viceprimarului Iosif Minnich, în 2017, administrația locală a eliberat 280 de autorizații de construire pentru locuințe, cele mai multe la Sânandrei, dar și în satul aparținător Covaci.

Intravilanul localității de reședință a comunei s-a extins în trei dintre cele patru puncte cardinale, mai puțin în partea de vest.

Același edil a declarat, în privința terenurilor disponibile pentru construirea de case noi, că lichidatorii imobiliari vând parcele cu 7-10 euro pe metru pătrat, în zona dintre Calea Aradului și bifurcația spre Sânandrei.

De asemenea, sunt  disponibile alte loturi pentru edificarea de locuințe noi în PUZ-urile private, prețul fiind însă mai ridicat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *