O funcţionară din Primăria Timişoara semnalează o seamă de abuzuri comise în instituţie

O funcţionară din cadrul municipalităţii timişorene, Mirela-Adriana Toc, a intrat în război deschis cu primarul Nicolae Robu, pe care îl acuză de prejudicierea bugetului local prin efectuarea unor cheltuieli pe care dânsa le consideră nesăbuite, dar şi de angajări ilegale în cadrul primăriei şi de lipsa transparenţei.

Mirela-Adriana Toc a postat pe pagina sa de Facebook, în ultimele luni, mai multe informaţii prin care doreşte să ilustreze felul în care se aruncă pe fereastră banii timişorenilor, din cauza incompetenţei care ar domni în primărie.

CITEȘTE ȘI: Blocuri noi, metehne vechi, la Timișoara

„68.850 lei sunt plătiți din banii timișorenilor pentru sistemul electronic de eliberare de numere de ordine privind dirijarea și gestionarea fluxurilor de persoane.

Acesta nu este mai performant decât vechiul sistem, nu este în avantajul cetățenilor și nici al funcționarilor de la camera 12, Serviciul Relaționare Directă cu Cetățenii (compartimentul în care lucrează Mirela-Adriana Toc – n. red.).

CITEȘTE ȘI: Populaţie tânără, alte priorităţi, într-o localitate timișeană

Timpul de înregistrare pe care îl contabilizează nu este relevant și nu servește la îmbunătățirea actului administrativ”, exemplifica funcţionara, într-una dintre postările sale.

Recent, Mirela-Adriana Toc a intrat în grevă japoneză, deoarece este hărţuită de şefii săi direcţi.

„La biroul unde lucrez s-a tăiat internetul, deşi în atribuţiunile mele intră inclusiv corespondenţa pe e-mail cu cetăţenii care apelează pentru diverse probleme! Mi s-a luat şi tonerul de la imprimantă! Nu am făcut decât să atrag atenţia asupra unor probleme pe care le consider grave.

CITEȘTE ȘI: Un minor a furat o mașină din Timișoara și a abandonat-o în Șagu, după ce a derapat cu vehiculul în șanț

Inclusiv Curtea de Conturi a găsit serioase nereguli în cheltuirea banului public de către Primăria Timişoara, în perioada 2013 – 2018″, a declarat pentru „Renaşterea bănăţeană” Mirela-Adriana Toc, ea mai susţinând că îşi va continua forma de protest care implică desfăşurarea normală a activităţilor de serviciu, însă cu afişarea scrisă, pe îmbrăcăminte (foto), a dezacordului faţă de ilegalităţile care, în opinia sa, s-au comis şi continuă să se întâmple în instituţia condusă de Nicolae Robu.

4 Comments
Dan A. 23/11/2018
Primaria are mai multi functionari, ceilalti ce asteapta? Cand ma duc acolo vad oamenii muncind (si nu e usor sa lucrezi cu cetatenii, unii sunt de trteaba, altii...), dar putini par bucurosi ca lucreaza acolo, cam suparati. Cum sa nu fii suparat cu asemenea sef haotic?
Gigi 22/11/2018
Bine,dar nu are femeia asta un sindicat sau pe cineva sa o sprijine la demascarea abuzurilor lu asta vopsit Asta e totala lipsa de responsabilitate si incompetenta civica.
Mishu 22/11/2018
Iaca, dacă cineva mai avea vreo îndoială că oligofrenul vopsit, trubadur ratat, nu are nici un gînd bun față de orașul ăsta, acum confirmarea vine chiar din interiorul mușuroiului. Dar, vin ele alegerile și sper ca timișorenii să aibă destulă minte și înțelepciune să îl trimită pe idiot înapoi la Bocsig, în aia mă-si, iar partidele sper să aibă destulă minte să ne propună un candidat serios la scaunul de primar, care nu e deloc comod !
marymar 22/11/2018
Cu o floare nu se face primavara.