O frumuseţe de parc, construit într-o comună de lângă Timişoara

Zilele în care etnicii germani petreceau la Giarmata au fost readuse la lumină la sfârşitul săptămânii trecute. A fost redeschis Parcul Izvor, locul sărbătorilor de altădată, graţie unei investiţii de 600.000 de lei, momentul fiind marcat cu un program dedicat celor mici.

Locaţia cuprinde un generos loc de joacă pentru copii, un teren de baschet, precum şi un spaţiu unde se pot organiza diverse manifestări.

„Sper ca acest parc să fie de mare folos pentru comunitatea noatră şi să ne putem bucura de cât mai multe evenimente pe care le vom organiza aici”, a declarat primarul Virgil Bunescu.

Inaugurarea parcului a fost urmată de Ruga de la Giarmata, cu un program artistic susţinut de Tinu Vereşezan, Răzvan Năstăsescu, Lioara Boşcu, Denisa Rolnic, Stana Stepanescu, Oana Tomoiagă, Margareta Clipa, Olguţa Berbec, Alina Eremia şi Irina Rimes.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “O frumuseţe de parc, construit într-o comună de lângă Timişoara

  1. Și eu, neamț plecat, mă bucur cu Germețenii de acum și îi felicit pe realizatorii acestui proiect.

    Ingolstadt, 14.09.2019

  2. Nu pot sa cred asta!!!! Doamne ajuta,acesta este un miracol pentru cei care și-au dat interesul să refacă acest loc minunat din Giarmata,comuna mea natală!

Lasă un răspuns