De Sfânta Mărie a fost mare veselie într-o localitate din Timiş

vucova

A fost mare petrecere la Vucova, cu ocazia zilei de Sfânta Mărie mică, aşacum este cunoscută printre creştini. Sărbătoarea a început cu o slujbă religioasă, după care a fost inaugurat un punct medical local, unde sătenii vor putea găsi alinare de fiecare dată când întâmpină probleme de sănătate.

Noul obiectiv a fost primit cu mult entuziasm, find apreciate eforturile comunităţii pentru partea medială, una de mare interes la Vucova. Sărbătoarea a continuat la căminul cultural, la întâlinrea fiilor satului, o manifesatre de suflet a celor care se sitm ataşaţi de aceste locuri.

„Vucova este o localitate care a dat multe nume mari, menite să ducă mai departe faima comunităţii noastre. Ne mândrimcă suntem laolaltă, acum, într-o întâlnire de suflet, în care putem depăna amintiri, ne putem reaminti vremuri frumoase ale istoriei acestor locuri şi putem aă facem, împreună, planuri de viitor. De fapt, astfelde întâlnii dau farmecul comunităţii noastre şi ne apropie unii de alţii”, a declarat Marcel Muia, primarul comunei Chevereşu Mare, de care aparţine satul Vucova.

Au rmat, apoi, marea distracţie de la rugă, cu un spectacol artistic încare şi-au dat concursul Ansamblul Chevereşana, Remus Grosu, Sorin Pepa, Lioara Boşcu, Cornel Brici şi Lusian Tofei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *