O femeie și-a înjunghiat soțul, în timpul unui conflict domestic. Bărbatul se află, sub pază, la spital

Trei pacienți ai unui spital de psihiatrie au murit după ce au mâncat pește de la o mănăstire

Un bărbat din Lupeni, în vârstă de 47 de ani a fost înjunghiat de soția sa în urma unui conflict domestic izbucnit între cei doi.

Victima a ajuns luni noaptea la Spitalul de Urgență din Petroșani, în jurul orelor 23.00, iar medicii de aici i-au alertat imediat pe polițiști. Potrivit primelor informații, chiar soția acestuia este cea care a înfipt adânc cuțitul, punând capăt în mod violent unui conflict domestic izbucnit între cei doi.

CITEȘTE ȘI: Opt note de zece, la Timișoara, la evaluarea națională

Femeia, în vârstă de 48 de ani, este cercetată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru tentativă de omor. În același timp, bărbatul, fost miner la Lupeni, este internat sub pază la ATI.

 

tombola abonatilor

”Pacientul este internat pe Chirurgie Toracică – ATI, sub pază. Diagnosticul este plagă toracică prin înjunghiere”, a declarat dr. Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgență Petroșani.

Este al doilea conflict tranșat cu cuțitul, la Lupeni în decurs de nici două luni. la începutul lunii mai, o infirmieră din Lupeni, în vârstă de 58 de ani, și-a ucis fiul, în urma unor discuții aprinse dintre cei doi, conform informatiavj.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *