O femeie și-a ascuns mama moartă în pădure, pentru a-i încasa pensia, în Lugoj

Scheletul unei femei, găsit de un turist pe traseul Inelul Domniței, în Cheile Sohodolului

O femeie și-a ascuns mama moartă în pădure, pentru a-i încasa pensia, în Lugoj

O femeie în vârstă de 56 de ani și-a ascuns mama moartă într-o pădure din Lugoj pentru a-i încasa mai departe pensia. Aceasta s-a ales cu 10 luni de închisoare cu executare.

O bătrână din Lugoj, județul Timiș a fost ascunsă în pădure după ce a murit, chiar de către fiica sa pentru aceasta din urmă să primească pensia ei în continuare.

Mihaela P. a fost condamnată definitiv la 10 luni de închisoare cu executare pentru profanare de cadavre sau morminte în urma faptei comise.

„Inculpata a recunoscut comiterea faptei și a declarat că în urmă cu 4 ani a scos-o pe mama sa din căminul de bătrâni din Lugoj, iar de atunci și până în luna martie 2019 a locuit cu aceasta în Lugoj.

În această locație, în data de 18 martie 2019, mamei sale i s-a făcut rău, fapt pentru care a transportat-o la spital unde a stat internată 10 zile, întorcându-se acasă în data de 28 martie 2019”, se arată în rechizitoriu.

CITEȘTE ȘI: Problemele secretarelor și contabililor din școli, în vizorul sindical

Procesul în care femeia care și-a dus mama moartă în pădure s-a judecat la Judecătoria Lugoj. În dosar a fost realizată și o expertiză psihiatrică din care a reieșit că femeia suferă de tulburare de personalitate disociată, dar totuși a avut discernământul păstrat la momentul comiterii faptei.

Cadavrul bătrânei a fost descoperit într-o pădure de lângă Lugoj în iulie 2019. Ancheta a scos la iveală că bătrâna decedată a fost dusă în pădure în martie-aprilie 2019, cu un cărucior, de către fiica sa.

Surse judiciare au declarat pentru „Adevărul” că, deși de la momentul decesului până când bătrâna a fost descoperită în pădure au trecut câteva luni, fiica bătrânei decedate a încasat o singură pensie în valoare de 791 de lei pentru că, din eroare, fără să știe că bătrâna chiar a murit, Casa de Pensii i-a tăiat bătrânei pensia pe motiv de deces, potrivit adevarul.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *