O femeie care a contestat în instanţă prevederi din Ordonanţa Militară 3 a pierdut procesul

justitie

Femeia care a contestat în instanţă Ordonanţa Militară nr. 3 pe motiv că persoanele peste 65 de ani sunt discriminate a pierdut procesul deoarece, arată magistrații Curții de Apel București, măsura nu afectează drepturile bătrânilor, ci îi protejează, în condițiile în care ei constituie o categorie vulnerabilă.

CITEȘTE ȘI: După plecarea românilor, europenii muncesc câmpurile: “Te obişnuieşti cu durerea”

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti arată în motivarea deciziei date la începutul lunii aprilie că măsurile din Ordonanţa Militară care restricţionează circulaţia bătrânilor au sens.

„Scopul măsurilor luate de autorităţile competente este de a proteja o categorie de persoane fizice care s-a dovedit a fi mult mai vulnerabilă în faţa epidemiei, iar suspendarea acestor măsuri ar determina, prin sine, o situaţie ireversibilă faţă de modalitatea efectivă de executare”, se arată în motivarea obţinută de agenția Mediafax.

Mai mult, autorităţile au avut în vedere la redactarea Ordonanţei Militare 3 experienţa celorlalte ţări afectate de COVID-19.

Judecătorii au arătat că nu au putut analiza dacă femeia care a cerut suspendarea suspendarea articolelor ce vizează circulaţia persoanelor peste 65 de ani este afectată în mod direct de restricţii, deoarece nu a arătat instanţei niciun buletin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O femeie care a contestat în instanţă prevederi din Ordonanţa Militară 3 a pierdut procesul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *