O femeie a rămas fără 3.000 de euro după o demonstraţie cu produse de curăţat

scandal bloc masina politie

O bătrână de 72 de ani, din Petroşani, a rămas fără 3.000 euro şi alte sume în valută şi lei, după ce a primit în casă o femeie care s-a recomandat ca fiind angajată a unui magazin şi i-a prezentat mai multe produse de curăţat.

Potrivit poliţiştilor, totul s-a petrecut pe 8 ianuarie, iar fiul victimei a constatat, după o zi, că dintr-un dulap al mamei sale, aflat în dormitor, au dispărut 3.000 de euro, 200 de dolari, 200 de lire sterline şi 1.200 de lei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt, cercetările vizând identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului şi luarea măsurilor legale’, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “O femeie a rămas fără 3.000 de euro după o demonstraţie cu produse de curăţat

  1. 1. Rog redactia de-a se dezobisnui pe viitor de folosirea unor expresii precum „batrin / batrina” pentru persoane mai virstnice decit redactorul! Nu trebuie jigniti pentru faptul ca au fost mai norocosi decit ei…! caci cine stie daca respectivul jurnalist va atinge acea virsta…?! Dupa prognoza mea (si-al altora!) multi vor muri mai devreme (vezi circulatia stradala actuala, sistemul medical existent, corupt, etc…)

    2. Ma mira inventarul…! A avut acasa cumva un birou de schimb valutar, doamna…???

  2. Of,persoanele in varsta sunt pacaliti!Am gresit si eu zilele trecute-am 70ani si am deschis usa ,o tanara a sunat la tel sa deschid ca e de la Retim(avea uniforma),nu am legitimat-o am dat datele. din BI,am semnat declaratia ca sunt 1persoana,nu am verificat ce a scris.Am intrebat la Retim daca au avut personal pe teren,in BUZIAS,dar nu au confirmat cert.Stie cineva daca a fost o escrocherie sau nu.Am ramas cu o stare de ingrijorare cui am dat datele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *