O falsă călugăriţă, în vârstă de 19 ani, a înșelat mai mulți oameni

Falsa călugăriță, autointitulată Maica Elena, le-a promis celor păcăliți că, prin slujbe și rugăciuni, le va săpa familiile de diverse necazuri. Totul, evident, contra cost. În total, fata a reușit să adune astfel 100.000 de lei.

De loc din județul Galați, fata de 19 ani s-a deghizat în călugăriță și a început să caute bistrițeni creduli. Și-a găsit repede victimele. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, ”în perioada 17 septembrie 2018 – 22 ianuarie 2019, tânăra ar fi postat un anunț pe internet în care pretindea că este maică la o mănăstire din județul Galați și că, în schimbul unor sume de bani, îi ajută pe cei care au nevoie, în rezolvarea problemelor familiale. Numele cu care se prezenta este „Maica Elena””.

CITEȘTE ȘI: Fabrică de pufuleți distrusă de un incendiu

”Până în prezent, doi bărbați de 29 de ani și 66 de ani, din localitățile Josenii Bârgăului și Chintelnic și o femeie de 39 de ani, din municipiul Bistrița au fost victime ale acestui timp de înșelăciune, iar prejudiciul total cauzat este de 98.380 lei”, se mai arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

Gălățeanca a fost dată în urmărire națională și a fost prinsă la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Iași, de unde a fost escortată la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în baza unui mandat de aducere emis pe numele ei, fiind reținută pentru 24 ore.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O falsă călugăriţă, în vârstă de 19 ani, a înșelat mai mulți oameni

  1. Voi ar trebui să vă abțineți de la orice comentariu pentru că aproape că nu este număr al Renașterii în care să nu apară o reclamă pe care și-o face cîte o escroacă neisprăvită de asta, de așa zisă maică ! Chiar mă întrebam cum de acceptați să publicați asemenea porcării !

Lasă un răspuns