O comună din Timiş va fi supravegheată video, deşi infracţionalitatea nu e o problemă. Vezi de ce s-a luat această decizie

remetea mare

Edilii unei comune din Timiş sunt într-o poziţie privilegiată faţă de majoritatea omologilor lor din judeţ. Pe partea de infrastructură e de lucrat mai mult la reglajele fine decât la amenajările edilitare mari.

Străzile, de pildă, sunt asfaltate în proporţie de 90 la sută atât în Remetea Mare, cât şi în satul aparţinător Ianova, dar nu vor fi uitate nici uliţele mărginaşe care la ora actuală sunt doar pietruite. Este promisiunea primarului Ilie Golubov, care anunţă şi alte câteva proiecte pe termen scurt şi mediu.

Instalarea de camere de luat vederi în întreaga comună este unul dintre demersurile edililor.

„Slavă Domnului, nu avem o infracţionalitate ridicată. Nu se înregistrează decât foarte rar furturi sau distrugeri, dar este bine să prevenim astfel de fapte şi de aceea considerăm că este oportună supravegherea video”, susţine ediluil-şef. Un alt proiect important este cel de modernizare a reţelei de iluminat public.

Urmează să fie instalate lămpi stradale noi, mai performante inclusiv din punct de vedere al consumului energetic. De asemenea, amenajarea a câte unui teren de sport modern, în ambele localităţi, este pe agenda edilitară a administraţiei publice locale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns