O comună din apropierea Timişoarei se dezvoltă în ritm alert

remetea mare 6

Remetea Mare se află la o aruncătură de băț de municipiul Timișoara, practic câțiva kilometri despart cele două localități, motiv pentru care această comună bănățeană a cunoscut o dezvoltare continuă.

Tinerii se bucură de terenurile de fotbal din comună, dintre care două sunt sintetice, unul în Remetea Mare și altul în satul aparținător Ianova. Când vine vorba de sportul cu balonul rotund, de la cel mai mic copilaș până la cel mai vajnic flăcău, toată lumea e prezentă la joc, unii în calitate de jucători, iar alții ca simpli spectatori.

Referindu-se la sport, Vasile Adrian Bososchi, viceprimarul comunei, ne-a menționat: ”Când trec pe lângă terenurile de sport și le văd pline, sunt tare fericit. Înseamnă că tinerii din comună nu-și mai petrec timpul în fața computerului, ci fac sport”.

”Anul trecut am finalizat și două terenuri de joacă pentru copii, tot acolo avem și bănci pentru părinți și bunici și au mare succes. Duminicile și în timpul liber acestea sunt pline”, a amintit viceprimarul Bososchi.

remetea 1

În premieră, celor care vor să-și unească destinele în aer liber, primăria din Remetea Mare le va pune la dispoziție, în curtea instituției, un foișor special construit pentru această zi deosebită din viața unui cuplu.

Foto: timisoreni.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *