O comună de lângă Timişoara va avea un sediu de primărie impresionant. Actuala clădire va fi demolată. Foto în articol

sacalaz 6

Edilul-șef din Săcălaz, Ilie Todașcă, a declarat că unitatea administrativă pe care o conduce a depus un proiect în vederea obținerii unei finanțări guvernamentale pentru construirea unui sediu nou al primăriei.

Actualmente, activitatea acestei instituții este dispersată în patru corpuri de clădire vechi de la începutul secolului XX, care nu mai corespund standardelor de astăzi.

Noul edificiu ar urma să fie ridicat pe terenul din curte, în spatele imobilului care găzduiește acum primăria, acesta urmând să fie demolat după finalizarea investiței, iar în locul lui să se amenajeze o parcare, spații verzi și căi de acces pietonal.
sacalaz1 1
În situația în care nu se va obține finanțarea solicitată, autoritatea locală a prevăzut o sumă în bugetul local în vederea demarării investiției.

Todașcă spune că în noul sediu, cei circa 65 de funcționari ai instituției administrative a comunei vor avea asigurate condiții mai bune de lucru și de deservire a publicului.

Imaginea randată prezintă silueta viitorului edificiu care va deveni emblematică pentru această comună din apropierea Timișoarei, aflată în plină dezvoltare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “O comună de lângă Timişoara va avea un sediu de primărie impresionant. Actuala clădire va fi demolată. Foto în articol

  1. Paca, se construieste primarie si biserica in rest, nici macar un cos de gunoi nu exista la fiecare colt la Sacalaz, de aceea este o comuna numai cu mizerii ?

  2. Primaria e un adevarat SRL si este naincapatoare pentru angajatii care vegheaza sa mai puna mana pe cate un teren sau sa mai faca vreo invarteala sant curios dupa ce pleaca Todasca v-a ramane cuibul in continuare

  3. A de aia faceau angajari la primarie salaruil spuneau baietzii ca e 25 de milioane astia v-or construi noua primarie oare pe unde a-r scoate-o daca a-r veni DNA-ul sa faca prezenta s-ar cruci nu a-r corespunde prezenta scriptica cu cea faptica

Lasă un răspuns