Bănăţencele cochete vor defila pe două roţi

Cochete pe biciclete

Doamnele cochete sunt invitate, duminică, la o paradă pe două roţi. Evenimentul organizat de „Verde pentru biciclete” are loc, cu începere de la ora 10, pe platforma Timco.

Până la ora 11 în această locaţie vor fi organizate tombole, urmând să fie premiate cele mai cochete doamne sau domnişoare din vestul ţării.

Sunt puse la bătaie premii constând în vouchere pentru cumpărături, şedinţe de machiaj, coafat, vouchere pentru şedinţe de înfrumuseţare, carduri de reducere, produse profesionale de îngrijire, coşuri pentru bicicletă, dar şi cinci premii care constau în câte o noapte de cazare la Arsenal Park (pentru două persoane), cinci vouchere duble la AqauPark, şi tot atâtea vouchere la AventuraPark.

La ora 11, se va porni pe traseul: Platforma Timco –  Calea Circumvalațiunii – Str. Gheorghe Lazăr – Piața 700 – Str. Paris – Bd. Republicii – Bd. Regele Ferdinand I – Bd. 16 Decembrie 1989 – Bd. C. Brâncoveanu – Str. Glad – Str. Cozia – str. Surorile Martir Caceu – Aleea FC Ripensia – Piața Leonardo da Vinci (peste Pasajul Michelangelo) – Bd. V.Pârvan. Evenimentul se dorește a fi o celebrare a feminității, a frumuseții, a eleganței, a unui stil de viață sănătos și activ.

Tocmai de aceea participanţii vor poposi la „Vineri 15”, unde va avea loc prima defilare de modă, urmând să fie prezenţi designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara: Andreea Caradjov (Andreea Caradjov), Andreea Micle (Micle), Mirela Ciora-Corcoșa (MI RE LA), Cristina Dulcea (Nifty), Oana Fometescu (Store&Stories) și Paula Aldescu, blogger de cultură (Tricoul Inteligent Dunia).

Ținutele prezentate se pretează pentru mersul pe bicicletă și vor fi incluse ulterior în a patra ediție a ghidului vestimentar pentru bicicliste, distribuit online gratuit. „Cochete pe biciclete” se află la a cincea ediţie şi este un eveniment organizat de Fundația Bega în cadrul „Verde pentru biciclete”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *