O comună de lângă Timişoara este în aşteptarea investitorilor care tot întârzie… Ce le lipseşte

becicherecu mic 2

Se află la doi paşi de Timişoara. Având în vedere sporul natural pozitiv, fenomen mai rar întâlnit în satele timişene, populaţia comunei a crescut în ultimii cinci ani de la 2.864 la 3.197 de locuitori.

Alin Marian Hîldan, secretarul Primăriei Becicherecu Mic, comuna în cauză, a declarat: „Pe lângă acest proces, mulţi tineri din Maramureş şi Oltenia care au ales să-şi întemeieze un cămin în satul bănăţean… s-au adus unii pe alţii”.

hildanÎn ceea ce priveşte afluxul de investitori, din cauza lipsei gazului metan mulţi oameni de afaceri au renunţat să vină în localitatea timişeană. În 2013, câţiva agenţi economici din Turcia, reprezentanţii ai ETI, au renunţat să pună bazele unei fabrici de biscuiţi.

„Totuşi, am rămas în legătură cu aceştia şi în momentul când vom avea şi această facilitate e posibil să revină în comuna noastră”, a spus Alin Marian Hîldan.

„Am avut discuţii informale şi cu reprezentanţii unei firme din Timişoara, care intenţionează să se mute din oraşul de pe malurile Begăi, însă nu ştiu în ce stadiu se află negocierile, acestea fiind purtate de primarul comunei, Raimond Ovidiu Rusu”, a explicat secretarul localităţii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O comună de lângă Timişoara este în aşteptarea investitorilor care tot întârzie… Ce le lipseşte

  1. Gazul lipseste din multe sate banatene mari, motiv pentru care nu vin investitorii. Pacat ca nu este o strategie judeteana in acest sens. Sint bani multi in Romania si se duc in buzunare fara fund.

Lasă un răspuns