O barieră, invitaţie la moarte sub tren! „Este incredibil, criminal, o demenţă să faci aşa ceva” (Video)

semnalizare hunedoara

La câteva ore după ce un tren de călători a deraiat lângă Deva, imagini incredibile au fost filmate la o trecere la nivel cu calea ferată din Hunedoara. Şoferii au filmat cum trenul trece pe culoarea alb intermitent.

CITEŞTE ŞI: Cea mai bogată țară din Europa ridică restricțiile pe piața muncii pentru români, în 2019. Salariul mediu ajunge la 6.000 euro

Şoferii au fost puşi în pericol de moarte la o trecere cu calea ferată din localitatea Zam, după ce semnalele luminoase îndemnau oamenii să intre cu maşina chiar în faţa trenului.
În momentul în care şoferii erau invitaţi să traverseze, chipurile, în siguranţă, pe culoarea alb intermitent, un marfar a trecut în viteză. Şoferii s-au atenţionat unii pe alţii prin claxoane şi în acest fel au reuşit să evite o tragedie.

Este o demenţă criminală!

Comisarul şef Lucian Diniţă a declarat la Antena 3 că așa ceva este incredibil şi că asemenea defecţiuni sunt intolerabile

CITEŞTE ŞI: O tânără din vestul ţării, laureată a Nobel: “E mai ușor la fizică decât să îți iasă sarmalele”

„Mereu ne remarcăm prin unicitate. Aşa ceva nu poate fi tolerat. Este important ca cei care au filmat să informeze autorităţile, care trebuie să ia măsuri. Asemenea defecţiuni sunt intolerabile, este o stare de criminalitate dementă. Cum să faci aşa ceva?

Evident, lumina albă semnifică faptul că nu se apropie niciun tren. Este incredibil. Cei de la CFR au obligaţia de a administra aceste instalaţii de semnalizare. Aşa ceva este inimaginabil şi intolerabil. Trebuie intervenit agresiv, dacă era un autocar plin cu copii?”, a declarat revoltat comisarul şef Lucian Diniţă, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns