O bandă de hoți a jefuit mai multe biserici din vestul țării: au plecat cu obiecte de cult, banii din cutia milei și vinul liturgic

O bandă de hoți a jefuit mai multe biserici din vestul țării: au plecat cu obiecte de cult, banii din cutia milei și vinul liturgic

Câteva biserici din Caransebeș și din zona acestei localități au fost jefuite. Hoții au acționat noaptea și au furat banii din cutia milei ,dar și obiecte de cult. Polițiștii au reușit să le dea de urmă.

Oamenii legii au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, unul de 23 de ani și altul de 29 de ani, bănuiți a fi autorii spargerilor. Ei au pătruns în nouă bisericii de unde au plecat cu tot ce li s-a părut mai valoros și au furat inclusiv vinul liturgic.

“Cei doi bărbați ar fi comis faptele împreună cu un al treilea tânăr, un minor de 15 ani. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate și recuperării prejudiciului cauzat”, precizează Poliția Caraș-Severin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns