O adolescentă dispărută săptămâna trecută a fost găsită moartă într-o clădire părăsită

adolescenta disparuta

Minora de 14 ani, originară din orașul Strășeni, care vineri, 25 noiembrie, a pornit spre casă după o plimbare și nu a mai ajuns, a fost găsită moartă într-o clădire părăsită din Strășeni.

Informația a fost confirmată pentru Publika TV de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Victor Braghiș.

Cadavrul minorei a fost descoperit într-o clădire părăsită din proximitatea Consiliului Raional Strășeni, iar preliminar pe cadavrul victimei au fost depistate mai multe semne de moarte violentă.

Solicitată telefonic, Natalia Bucur-Bandas, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a confirmat pentru faptul că minora a fost găsită decedată, dar nu a putut să ne ofere mai multe detalii.

Minora era căutată de întreg efectivul Inspectoratului de Poliție Strășeni, cât și de angajații altor inspectorate din țară, după ce luni, 28 noiembrie, mama victimei s-a adresat cu o plângere la poliție sesizând oamenii legii că fiica sa a dispărut.

Potrivit unor surse care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, minora a mai plecat de acasă și anterior, aceasta pleca după ce se certa cu părinții. Aceasta fiind a treia oară când a dispărut. Au fost cazuri când a dispărut împreună cu sora sa mai mare și o amică.

Sursele au mai adăugat că aceasta ar fi avut un iubit în Capitală, mult mai mare de ani decât ea, iar la sfârșitul săptămânii trecute, ea ar fi fost văzută într-un club din noapte din Capitală.

Oamenii legii urmează să deschidă o cauză penală pe acest caz, iar făptașul riscă ani grei de pușcărie.

PUBLIKA.MD aminteşte că, tânăra de 14 ani din Străşeni a fost căutată cu disperare de rude, după ce vineri, 25 noiembrie 2016, a dispărut.

Tânăra s-a îndreptat spre casă după o plimbare în parc, dar n-a mai ajuns.

Mai mulţi voluntari au pornit în căutarea fetei.

Numele tinerei este Cristina Parhomenco.

realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns