Număr record de vizitatori la Ștrandul Neptun

În aceste zile de week-end prelungit, arădenii au profitat, în număr impresionant, de vremea ideală pentru ștrand, dar și de facilităţile bazei de agrement de pe malul Mureşului.

Implicarea municipalității și investițiile realizate au dat roade, atrăgând, în zilele de sâmbătă și duminică, peste 20.000 de persoane, atât pentru plajă, bazine, toboganele noi și locurile de distracție, cât și pentru petreceri nocturne, creșterea calității serviciilor oferite constituind o prioritate a factorilor decizionali, cu privire la Ștrandul Neptun. „Prezența arădenilor într-un număr record la ștrand ne bucură și ne obligă să continuăm investițiile de aici, dovedind încă o dată faptul că noi toți ne iubim orașul”, a precizat Călin Bibarț, viceprimar al municipiului Arad.

Ştrandul este situat în spaţiul încadrat de bucla Mureşului, pe o suprafaţă de peste 20 de hectare de verdeaţă. Este al doilea ştrand ca mărime din Europa situat lângă o apă curgătoare. Aleile sunt pavate, spaţiul verde cu peste 65 de specii de arbori este întreţinut, există un complex de agrement cu cinci bazine (8.700 de metri pătrați) și un alt complex cu trei bazine, locuri pentru joacă, baruri, terase, terenuri de sport. Prețul unui bilet este de 22 de lei/persoană, dar elevii, studenții cu vârsta până la 25 de ani, pensionarii și persoanele cu handicap plătesc doar 10 lei, iar copiii sub șapte ani au intrarea gratuită.

1 Comments
Vincent 18/06/2019
Ionica (8 ani) vine plingind acasa... -" Mami, mami... nenea de la strand m-a dat afara!" -"Cum asa?" intreaba mirata mamica, "da' ce-ai facut?..." -"Am facut pipi in bazin...!" -"Si pentru asta te-a dat afara?... doar face toata lumea pipi in bazin !" - "da, poate... doar ca eu am facut-o de pe trambulina...!"