Calea Martirilor, tot plină de mașini parcate

martiri 1

Primăria Timișoara a anunțat încă de la sfârșitul săptămânii trecute instituirea, începând de luni, a restricțiilor de oprire pe Calea Martirilor, pe tronsonul cuprins între bulevardul Liviu Rebreanu și strada Mareșal Constantin Prezan.

martiri 2

Măsura ar urma să fluidizeze traficul din zonă, care este gâtuit pe porțiunea respectivă de drum din cauza autoturismelor parcate de o parte și de alta a străzii. Lărgirea la patru benzi a Căii Martirilor și, mai departe, a drumului spre Giroc se dovedește zadarnică în condițiile în care între Rebreanu și Prezan se poate circula efectiv doar pe două benzi.

CITEȘTE ȘI: O adevărată minune a naturii poate fi admirată acum în vestul României

La fața locului, luni, foarte puține mașini fuseseră îndepărtate, deși aproape pe fiecare stâlp au fost montate indicatoare cu „oprirea interzisă”, acompaniate de intervalul orar 7-20 și de semnul că se ridică autovehiculele parcate neregulamentar. Locuitorii din zonă susțin că aceasta s-a întâmplat din cauză că ieri a fost zi nelucrătoare și că astăzi măsura restrictivă va fi respectată. În același timp, însă, oamenii cred că ar fi fost de preferat ca mai întâi să se amenajeze parcări și abia apoi să se interzică oprirea pe Calea Martirilor.

Cât despre intervalul orar 20-7, când riveranii au voie să-și lase mașinile pe artera respectivă, mulți se întreabă ce pot face cu autovehiculele până seara. Oamenii susțin că există în zonă locuri în care s-ar putea amenaja parcări, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Calea Martirilor, tot plină de mașini parcate

  1. Și unde vreți sa parcheze oamenii?? Sa indice primăria locurile de parcare ??au făcut locuri de parcare?? E ușor sa interzici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *