„Nu am venit la Constanţa să ne predăm!”

scm politehnica timisoara

Patru dintre cele mai valoroase echipe din handbalul masculin românesc vor evolua în acest weekend cu un trofeu pe masă. Sala Sporturilor din Constanşa găzduieşte, sâmbătă și duminică, turneul final al Cupei României, la care vor participa AHC Dobrogea Sud, Steaua Bucureşti, Minaur Baia Mare şi SCM Politehnica Timişoara.

Bănăţenii vor da piept cu maramureşenii pentru un loc în marea finală. Partida este programată astăzi, de la ora 12,30, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport şi Telekom Sport.

„Sperăm într-o comportare bună prin care să ne continuăm perioada fastă. Vor fi meciuri foarte tari ţinând cont că s-ar putea ajunge în cupele europene şi din postura de finalistă. Nu am venit la Constanţa să ne predăm! În ultimii ani am avut mai mereu succes pe litoral. Punctul nostru forte este apărarea”, a subliniat team-manager-ul grupării de pe Bega, Dan Dumitru.

De şase ori câştigătoare a Cupei României, ultima oară în 2015, Minuar Baia Mare este marea surpriză a acestei ediţii, ajungând în careul de aşi din postura de nou-promovată.

„Până acum, pe parcul competiţiei le-am eliminat pe Dinamo Bucureşti, deţinătoarea trofeului, şi Potaissa Turda în deplasare, unde este foarte greu de câştigat. Avem, aşadar, dreptul să sperăm şi noi. Nu va fi uşor, întrucât celelalte trei echipe sunt de top în România, dar vrem să ne ridicăm la nivelul competiţiei”, a spus antrenorul echipei maramureşene, Raul Fotonea.

Programul complet al turneului final este următorul – sâmbătă: SCM Politehnica Timişoara – Minaur Baia Mare (ora 12,30), Steaua Bucureşti – AHC Dobrogea Sud Constanţa (ora 16); duminică: finala mică (13,30), finala (16,30). La final vor fi acordate premii individuale în bani pentru MVP-ul turneului, golgheterul competiţiei şi cel mai bun portar al întrecerii de la malul mării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *