Nu vă speriați, se testează noile sirene!

Primăria Timișoara anunță că, în urma îndeplinirii contractului de achiziţie a șapte sirene de înştiinţare-alarmare a populaţiei, până în 28 februarie se deruleazã operaţiunea de amplasare a acestora.

În această perioadă se vor efectua şi testări ale noilor sirene, aşadar, populaţia este atenționată că vor fi şi unele momente de activare a sirenelor pentru câte un foarte scurt interval.

Pentru completarea și reconfigurarea sistemului de înștiințare-alarmare a municipiului a fost necesară achiziționarea a șapte sirene electronice de 600 W și a 20 de sirene electronice de 1.200 W, care să asigure, la un număr relativ mic de sirene pe ansamblu (39 de unități pentru tot sistemul), transmiterea semnalelor de alarmare şi a mesajelor vocale la o presiune acustică superioară cu cel puţin șase decibeli față de nivelul maxim al zgomotului ambiental. Prin hotărâre a consiliului local s-a decis cumpărarea, în prima fază, a șapte sirene electronice cu o valoare totală de 412.000 de lei, cu TVA inclus.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns