Nu vă speriați, se testează noile sirene!

Primăria Timișoara anunță că, în urma îndeplinirii contractului de achiziţie a șapte sirene de înştiinţare-alarmare a populaţiei, până în 28 februarie se deruleazã operaţiunea de amplasare a acestora.

În această perioadă se vor efectua şi testări ale noilor sirene, aşadar, populaţia este atenționată că vor fi şi unele momente de activare a sirenelor pentru câte un foarte scurt interval.

Pentru completarea și reconfigurarea sistemului de înștiințare-alarmare a municipiului a fost necesară achiziționarea a șapte sirene electronice de 600 W și a 20 de sirene electronice de 1.200 W, care să asigure, la un număr relativ mic de sirene pe ansamblu (39 de unități pentru tot sistemul), transmiterea semnalelor de alarmare şi a mesajelor vocale la o presiune acustică superioară cu cel puţin șase decibeli față de nivelul maxim al zgomotului ambiental. Prin hotărâre a consiliului local s-a decis cumpărarea, în prima fază, a șapte sirene electronice cu o valoare totală de 412.000 de lei, cu TVA inclus.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns