Nu e Călinescu, este doar Tomescu: „Timişoara are nevoie de un kamikaze care să îndrepte toate prostiile din ultimii 30 de ani”

partidul verde

Florin Călinescu nu va candida la Primăria Timişoara, aşa cum s-a speculat de mai multe ori. El a venit, totuşi, în urbea de pe Bega pentru a-l susţine pe cel care se va bate pentru fotoliul de primar din partea Partidului Verde.

Cunoscutul actor nu a făcut, însă, o prezentare a candidatului, susţinând că acesta este atributul filialelor, care au deplină independenţă.

Eu doar vreau să ridic credibilitatea şi scorul partidului. Nu voi candida nicăieri la aceste alegeri”, a declarat Florin Călinescu, care are o părere proastă despre modul în care au gestionat oraşul primarii Gheorghe Ciuhandu şi Nicolae Robu:

De aceea trebuie să vină Gabriel Tomescu, pentru că e nevoie de un kamikaze care să îndrepte toate prostiile din ultimii 30 de ani”.

CITEŞTE ŞI: O șoferiţă de BMW a decolat cu 160 km/h într-un sens giratoriu. Video!

Timişorean la origine, actorul a vorbit, duminică, despre importanţa zonelor verzi, a produselor ecologice, a stopării defrişărilor, dar nu şi-a pierdut deloc simţul umorului, mai ales când s-a referit la candidatul pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş: „E site în lucru”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *