Noul an, plin de speranţe într-o comună timişeană. Superbul ştrand şi palatul culturii vor fi gata

Într-o comună timişeană se încheie un an în care s-a lucrat intens la câteva obiective considerate prioritare pentru comunitate. Este vorba de căminul cultural şi de ştrandul din localitate, ambele impresionând prin anvergură.

Căminul cultural se află într-un proces masiv de transformare, cu lucrări a căror amploare îl vor face un adevărat palat al culturii, unde se vor putea organiza diverse evenimente. Se speră ca recepţia să se facă în câteva luni, cum la fel se estimează că vor mai dura lucrările şi la ştrand, care va redeveni, astfel, un punct de atracţie al zonei.

Primarul comunei Lovrin, Marius Graur, este mulţumit că lucrurile merg bine în ceea ce priveşte instalaţiile de încălzire şi priveşte cu optimism noul an:

„Împreună cu localnicii, am făcut investiţii de perspectivă pe care sunt convins că le vom duce la bun sfârşit. Sperăm ca la întocmirea bugetului pe 2018 să se ţină cont de proiectele depuse şi de necesităţile comunei. Canalizarea este prioritară, însă avem în vedere şi construirea unei creşe, precum şi reabilitarea clădirii şcolii generale”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Noul an, plin de speranţe într-o comună timişeană. Superbul ştrand şi palatul culturii vor fi gata

  1. Atât numai ca mai mult de jumătate din locuitori activi , foarte tineri , tineri si mai putini tineri au luat de mult cap compas VEST , iar trendul este ireversibil , aceasta este realitatea satelor, comunelor ai oraselor din tara în anul de gratie 2017 .

Lasă un răspuns