Nouă secții de votare din Timișoara își schimbă sediul. Vezi unde se află acestea

În scopul bunei desfăşurări a Referendumului național pentru revizuirea Constituției din 6 și 7 octombrie, reprezentanții Primăriei Municipiului Timişoara au anunțat că au fost modificate, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, sediile secţiilor de votare nr. 20, 21, 22, 23, 24, 177, 178, 183 și 184, faţă de alegerile precedente.

Conform dispoziției primarului Nicolae Robu, sediului secţiilor de votare nr. 20, 21, 22, 23 și 24 se mută de la Colegiul Silvic ”Casa Verde” (fostul Grup Școlar Agricol ”Iulian Dracea”) situat pe Calea Aradului, nr.56, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului (în incinta Facultății de Tehnologia Produselor Agroalimentare), Calea Aradului, nr.119 .

De asemenea, sediul secţiilor de votare nr. 177 și nr. 178 se mută de la S.C. Retim Ecologic Service (str. Divizia 9 Cavalerie nr.17) la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara – Complexul de Servicii Sociale pentru Persoane Vârstnice ”Sf. Arh. Mihail și Gavril” (Calea Sever Bocu , nr.44/A).

Sediul secţiilor de votare nr. 183 și nr. 184 se mută de la S.C. Retim Ecologic Service SA (Aleea Avram Imbroane, nr.70), la Colegiul Tehnic Energetic ”Regele Ferdinand I”, (Str. Renașterii, nr.24A).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns