Nouă oameni au murit după ce o cabină de teleferic s-a desprins și a căzut de la mare înălțime

cabina

ACTUALIZARE ORA 18:00 La Repubbblica și Corriere della Serra anunță că bilanțul a crescut la 13 morți. Unul dintre copiii grav răniți este intubat și a avut nevoie de resuscitare.

Tragedia s-a petrecut în staţiunea balneară Stresa din regiunea Piemont, pe malul lacului Maggiore, în nordul Italiei. „Bilanţul  este de nouă morţi şi doi răniţi transportaţi de urgenţă la spitalul pediatric Regina Margherita din Torino”, a precizat purtătorul de cuvânt al echipei salvatorilor italieni, Walter Milan.

CITEȘTE ȘI: 307 cazuri noi de Covid-19 confirmate în ultimele 24 de ore. Toate județele au o incidență a infectărilor sub 1 la mie. Situația în Timiș

În imaginile făcute publice pe Twitter se vede cabina de teleferic prăbușită într-o zonă abruptă din regiunea turistică. Accesul salvatorilor a fost îngreunat, mai scrie sursa citată.

Accidentul ar fi fost cauzat de ruperea unui cablu, pe partea cea mai înaltă a traseului, ceea ce a dus la căderea cabinei în care se aflau 11 persoane, conform agenţiei de presă ANSA.

Telefericul leagă stațiunea Stresa de Muntele Mottarone care, de la o înălţime de aproape 1.500 de metri, oferă o privelişte spectaculoasă asupra Alpilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nouă oameni au murit după ce o cabină de teleferic s-a desprins și a căzut de la mare înălțime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *