Nou coordonator la ”Verde pentru Biciclete”

ana munteanu

Echipa ”Verde pentru Biciclete” are un nou coordonator, după ce Romina Faur și-a anunțat retragerea. Ana Munteanu, activist pentru drepturile bicicliștilor, membru în Comisia de circulație din cadrul Primăriei Timișoara, președintele asociației ”Borcanul cu ulei”, actriță și mamă, a preluat frâiele acestei comunități.

”Iubesc Timișoara enorm și cred din tot sufletul că orașul nostru poate să ajungă să poarte cu mândrie denumirea de <Orașul bicicletelor>. Totodată, cred că orașul viitorului este cel în care pietonii, șoferii și bicicliștii pot coexista în armonie și viitorul acela nu este unul îndepărtat pentru Timișoara. Pornind de la acest gânduri și cu aceste motivații în suflet sunt gata să duc mai departe proiectul <Verde pentru Biciclete> și sunt sigură că împreună cu comunitatea bicicliștilor din Timișoara vom reuși să deschidem noi canale de comunicare atât cu autoritățile locale, cât și între locuitorii orașului”, a spus Ana Munteanu.

Campania “Verde pentru Biciclete” a fost lansată în 25 octombrie 2008, ca proiect al Fundației Bega. De-a lungul anilor, au fost organizate pedalări prin oraș și în afara sa, însumând mii de participanți.

Cu eforturi susținute și cu un lobby pe măsură, s-au amenajat piste de biciclete prin Timișoara, militându-se, în același timp, pentru respect între toți participanții la trafic: pietoni, bicicliști și șoferi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *