Noii tineri jucători de la SCM USAMVB Timișoara, chemați la lotul România U18

Noii tineri jucători de la SCM USAMVB Timișoara, chemați la lotul România U18

Naționala de rugby juniori U18 a României va efectua un stagiu de pregătire și selecție, între 15-20 mai la Bârlad.

Toți sportivii convocați au fost văzuți de către Marius Tincu, directorul tehnic al Federației Române de Rugby, în vizitele pe care le-a făcut la cluburile din țară în timpul pandemiei pentru a lucra cu jucătorii și antrenorii. Pentru acest cantonament, staff-ul tehnic a selectat 37 de jucători, 19 înaintași și 18 treisferturi.

Este primul stagiu de pregătire și selecție pentru România U18 în acest an. Stejăreii vor participa în sezonul competițional 2022 la Campionatul European rugby XV, locul și data de desfășurare urmând să fie anunțate de Rugby Europe, după cum precizează rugbyromania.ro.

Printre rugbiștii convocați se află și cei doi jucători formați de ACS Warriors Timișoara și care au semnat recent contracte cu clubul timișorean, pilierul Raul Uzbasich și jucătorul de linia a III-a Vasile Plotuna.

CITEȘTE ȘI: Furtună în Timiș: copaci doborâți și localități rămase fără curent. Pompierii au intervenit toată noaptea

Alți trei rugbiști de la partenerul ACS Warriors Timișoara merg și ei la lotul România U18: talonerul Mario Perici, mijlocașul la grămadă Alvaro Berchi, mijlocașul la deschidere Marian Manoilă.

Staff-ul tehnic al naționalei U18 este compus din Marius Tincu – director tehnic, Răzvan Popovici și Florin Ibănescu – antrenori.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *